Для швидкого замовлення
напишіть нам запит і ми з Вами зв’яжемося як найшвидше

AMAZONE ZG-TS високопродуктивний розподільник

Високопродуктивний розподільник ZG-TS
Неймовірна прецизійність для найвищих вимог з усіма перевагами розподільного пристрою TS

Об’єм бункера 7500 л / 10 000 л
Ширина захвату Від 15 до 54 м

ZG-TS — це високопродуктивний розподільник для швидкого та точного внесення мінеральних добрив. Він вражає своєю неймовірною точністю і високою дієвістю за рахунок розподільного пристрою TS, та забезпечує зручне керування через ISOBUS-термінали, зокрема AmaTron 4 і AmaPad. Він постачається з 2 варіантами бункера об’ємом 7500 л і 10 000 л.
Виготовлені з нержавіючої сталі пластини витримують навіть сильне зношування під дією добрив. Високопродуктивний розподільник ZG-TS має механічний привод розподільних дисків, а ZG-TS Hydro — гідравлічний привід розподільних дисків.
В якості «безпечного пакету для добрив» AMAZONE серійно встановлює систему Soft Ballistic System pro для навісних розподільників ZA-TS і причіпних розподільників ZG-TS. Мішалку, дозувальні елементи та розподільні диски оптимально адаптовано одне до одного.

Оснащені опційно підрулювальною віссю причіпні розподільники ZG-TS пропонують максимальний кут повороту 28°. Це означає: уже в разі ширини колії 1800 мм і ширини шини 520 мм можливе точне проходження по колії.

За наявності інтегрованої в раму системи зважування Profis бункер з’єднаний з окремою рамою шасі за допомогою чотирьох зважувальних комірок.

Спеціалісти компанії “АГРО ШЛЯХ” – ВАШ КОМПЕТЕНТНИЙ ПАРТНЕР з постачання техніки AMAZONE в Україні.

“АГРО ШЛЯХ” – офіційний дилер AMAZONE в Україні.

телефонуйте 📱 0 800 212 218

Відео:

 

 


 

Для швидкого замовлення

напишіть нам запит і ми з Вами зв’яжемося як найшвидше
Повідомте, ніж ми можемо Вам у пригоді?

Чому до нас варто звернутися?

Асортимент
техніки
Кваліфікована
консультація
Міжнародний
рівень
Індивідуальный
підбір
Мережа
представнитств
17 років
на українському ринку
Зробіть запит комерційної пропозиції

Фото и відео

Супутні товари

APV інноваційна сільськогосподарська техніка для сучасного аграрія Пневматичні висівні пристрої серії PS Австрійського виробництва APV можна використовувати у сільському господарстві для: Внесення добрив, мікрогранулятів, пестицидів та проміжних культур, сидератів, додатковий посів трав; Висівання насіння різних культур. Точне дозування здійснюється за допомогою висівного валу. Внесення на невеликій відстані від поверхні ґрунту за допомогою шлангів та відбійних щитків…

Розкидачі серії HF-521v відрізняються великим різноманіттям моделей і точністю розподіляються речовин, будь то добрива або сіль, насіння або гранули. При цьому рівномірність розкидання витримується незалежно від швидкості руху та виду внесеного добрива.   Технологічність, максимальне використання нержавіючих сталей, вивірена конструкція і модульність (з великим вибором місткості і робочої ширини) – ключові параметри успіху розкидачів серії…

 

Об’єм бункера від 1.400 до 4.200 л
8 різних варіантів бункера
Робоча швідкість до 30 км/г.
Пропускна здатність до 650 кг/мин
Ширина захвату до 54 м

Новий ZG-TX AMAZONE встановлює нові стандарти якості у сегментів комбінованих розподільників! 🟠 робоча ширина до 54 м, об’єм бункера 11.200 л та навантаження 15 т Вертикальні стінки бункера забезпечують легке зісковзування вапна, а ланцюгова гребінка, що встановлюється за бажанням, гарантує рівномірний потік матеріалу до розподільного пристрою. ZG-TX поєднує в собі переваги блоку розкидання TS з…

Зробіть запит комерційної пропозиції